divendres, d’agost 18, 2006

VACANCES AGOST 1. Massís d'Engadine (Suïssa)

Malgrat durant els 10 dies de vacances no hi ha hagut gaire momenmts de sol ( hem agafat 20 dies de mal temps amb nevades a cotes baixes) us explico el resultat de l'activitat realitzada durant el viatge d'estiu per les zones d'Engadine, Bernina, Dolomites i Arco.


ENGADINE:
Per aquells que us agradin les vies amb carácter alpí, que s'hagin d'equipar força pero amb un compromís relatiu no us perdeu la zona(Engadine i Bergell ( més conegut pel Piz Badile). El mal temps només ens va deixar probar aquesta perla. La via, d'un grau de 6a+ (obl 6a) es tota de fisures verticals (a l'estil Comalestorres) amb un granit molt i molt adherent. S'ha de dur un joc de fisurers i de friends. Si el temps deixa, no perdre's de pujar dalt la fiamma (foto obligada). Nosaltres vam arribar al telefèric just per mullar-nos poc.

Ens van recomenar a la zona la Tempi Moderni a la punta Albigna i Qualsevol via al circ de Sciora (badile, Punta Sciora,...) En general son vies d'entre 500 i 900 metres a equipar amb les reunions equipades amb bolts o químics molt d'ells rapelables.



Començant el primer llarg i fent el 4rt llarg de 6a (fisura perfecte i neta)





















Al fer mal temps no vam poder escalar el dia següent com ens hauria agradat. Marxem cap a St Moritz on hem quedat amb el Jordi PAlouzié (àlies Palu) i l'Aurora.