dilluns, de maig 22, 2006

Aquests gals estàn ben boixos...

Ejem, ja que es un blog amb grup, m'agradaria presentar el "resto" de la gàl·lia:




Per una banda, tenim l'Ivan i el Ferran. Els presento junts perqué últimament van a tot arreu junts. Representen l'autèntic i pioner esperit d'una cordada clássica on tot está permés i on es comparteix tot.

Bueno, l'Ivan aporta al grup el toque d'humor negro, els 50 cm de més d'envargadura que ens falten a tots per arribar a les preses, i, sobretot, el seny i molta prudéncia.
El Ferran, aporta finura (conec poca gent tant fina escalant), carinyo, i un estil de vida envejable. Per cert, segur que si sortiu habitualment al "monte" ja l'haureu conegut perqué realment es fa coneixer.

La Laura,... La Laura es tot seny i raciocini. Es una geágrafa,... gegrografa,... geógrafa, Ara!.. Es ella qui ens marca una mica la linea de lo correcte o no quan sortim "d'excursió".

Aquesta es la gàl·lia d'origen peró som un grup gran i, evidentment, hi ha molta més gent implicada. Ja els coneixereu... Encara que sembli mentida per aquest inici de blog, ens dediquem a escalar i som força més fanátics del tema del que pot semblar!

Bé, de l'Ester (la meva companya de vida) i de mi no diré res perqué tot el que pugui dir amb paraules será curt. Es a dir, que de moment m'ho estalvio...

Jordi "Alpino"