dilluns, de setembre 17, 2007

16.09.2007 Cursa Taga

Aquest cop va ser en Santi que em va enganyar. Volem fer alguna cursa aquesta tardor i la veritat és que no trabavem el moment de començar a fer-les. Al final, tant sí com no, ens vam apuntar a la cursa del Taga.




El recorregut (22 km) i el fort desnivell (+1800m, dels cuals en fas més de 1000 en 3 km) fan d'aquesta cursa una de les dures. A nosaltres (que no som atletes) aquestes pendents amb fort desnivell ens beneficien.




El nostre objectiu per la cursa no és gaire ambiciós: acabar descansats i fer la nostra cursa gaudint-la a tope. El nostre objectiu de la temporada és fer la Duatló de Núria i la mitja d'Aregentona amb uns temps una mica raonables. De moment, aquesta cursa, serà d'entrenament i motivació. Si podem acabar entre les 3h i les 4h molt millor.



Els 5 primers km van ser força ràpids (vam aguantar intentant arribar molt descansats al següent tram). La pujada al Puig Estela és intensa però ens beneficia força (tothom bufa (es fa caminant) però a nosaltres (acostumats a caminar per la muntanya) ens serveix de repós. D'aquí al Taga, aguanta com pots. Dalt el Taga ens trobem a l'Aida i l'Ester que ens han vingut a animar (olé, olé, ole). Després, a part d'un fort repetxó, la baixada es molt ràpida.












Resultat: Santi: 4h09

Jordi 3h29






i un munt de satisfacció....