dimarts, de maig 23, 2006

ROC COLOM (St LLorenç de Munt)

Com que últimament ha sortir publicat en diferents blogs, anem a "investigar" amb el Carles Matallana i amb l'ajut de les ressenyes del Mohawk (a qui demano permís per penjar-les al blog) aquest sector esportiu de St Llorenç.

Aproximació:

Des de Can Poble seguim la pujada clàssica a la Mola. Just quan la veiem per primer cop, el sector es veu evident al davant. El sector dret queda amagat radera una agulla i l'esquerra es evident.

Sector dret:

Vies molt curtes (3-4 xapes) amb spits. Algun xapatge de 2ones xapes una mica expos. D'entrada ens sorprén la finor de les vies. Sector a l'ombra. A destacar el 6b de l'arbre i el 6b+ de la seva esquerre.

Sector esquerre:

Només vam poder escalar la Tubular Bells(6b+). Via molt xula tot i que vam trobar la placa final dureta.

En aquest sector ja es veuen vies més llargues i algunes amb químics. Ens van quedar moltes ganes de poder probar les 3 o 4 vies que queden a la seva dreta. Semblen fantástiques.

De baixada passem per "la Calavera". La sensació que ens donen aquests sectors es el de sectors ideals per fugir d'altres llocs més freqüentats i coneguts. A canvi, en algún tram la roca no és "fantástica" encara que en d'altres llocs sí que ho és. Seguirem fent "escalada d'investigació"