dilluns, de setembre 17, 2007

8-9 /09/2007 Travessani

Aprofitant la diada, pugem a Travessani (a veure en Roger) a escalar uns dies amb el Jordi Maimó, en Jason, el Ferran V, la Raquel, l'Ester N i el Jordi Ferrer.
L'escalada clàssica és molt recomenable pq es pot equipar molt bé. Aixó fa a que a la immensa majoria de rutes s'ha d'equipar fins i tot les Rs. Les vies tenen força ambient pq son a la cara W de les agulles i no hi toca el sol. Tot i així l'escalada es fa curta. Pel que fa a l'escalada esportiva, les vies son immillorables en granit de primera calitat. Peus de via en els llacs: lloc idílic.
L'activitat que vam poder fer va ser la següent:

Esperó de la Salsa (1a agulla Travessani)
V, 120m

Via amb les reunions equipades i algun clau en tirades. És sencilla pero cal saber equipar amb friends i tascons i tener sentit de recerca de l'itinerari. Cal destacar la bonica placa del 2n llarg on sembla (des del terra i la reunió) que no hagis de poder posar cap protecció.

CADE (2a agulla de Travessani)
V+, 160m

Via molt xula que puja a l'agulla a la recerca de dos marcats diedres molt evidents. No vam saber trobar el llarg d'entrada i vam accedir a la R1 per un diedre una mica herbós de V+ força mantingut. D'aqui, evident fins al final. Reunions desequipades i només 4 pitons en tota la via.

Totxo a LA JAULA DE LAS LOCAS
Vies esportives. Sector curiós de placa amb xorreres de calcari. Molt recomenable. Només ens dona temps de fer una 6b de l'esquerra molt bo i de fer-li un intent al 6c+ de la seva dreta. No us perdeu les fotos: http://picasaweb.google.com/alpinades

1 Comments:

Blogger Pekas said...

Com m'agrada Travessany... quins hiverns més guapos per la zona...
aysssss...

Tindré que tornar-hi aviat...
:-)))

dilluns, d’octubre 01, 2007 1:26:00 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home