dimecres, de juliol 19, 2006

16.07.2006 ESCALADES A CAVALLERS

Paciencia amb l’adherencia….!!!!

Diuen que a Val di Mello hi ha el millor granit pero jo us dic i REIVINDICO que el millor granit está als Pirineus. Allá es tot supercontacte pero el granet i la rugositat del d'aquí es inigualable (només superat pel petit paradís corso)

Per tal de recordar-lo vam anar a Cavallers (voliem anar a la Nord de l'Eiger pero com s'ha anat muntanya avall...). Malgrat les puntuals tormentes de tarda ( a les 16:00 en punt) ens van deixar escalar tot el dia. L’activitat realitzada va ser:

- Yogui, al guardabosques no le gustará: 6b (V obl) . 170 metres. Plaques evidents davant el refugi Ventosa i Calvell. Via ideal si tenim ganes de fer una excursió i estem cansats de les vies de Cavallers. Via equipada amb alguns passos finets.
Ester nebot / Jordi Ferrer

Topo de la via



Reunió del tercer llarg

Adherencia a tope!!!

- Pistacho asesino: 6ª (V+ obl). Via clásica entre les clásiques de Comalestorres. La Laura repetia i l’Ivan i el Marià s’estrenaven.

- Vies esportives a African Wall: Sector d’escalada esportiva on poder practicar adherencia i fisures ben a prop del cotxe. Ester N / Jordi F

- Orient express: 6ª+ de fisures netes. Pel que van dir la Laura, el Marià i l’Ivan, espectaculars... Aixó sí, sembla ser que no hi han fotos...

Per cert, vam poder veure (després de força temps a la Laia, en Juli i el Lucki)

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

Hola Desmemoriats! La via del diumenge es diu "Orient Exprés", i de fotos no en tenim.... molta cámara digital però sense piles (jo) i sense memòria per més fotos (L'Ivan)

dimecres, de juliol 19, 2006 12:49:00 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Your website has a useful information for beginners like me.
»

dijous, de juliol 20, 2006 10:45:00 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home