dimarts, d’agost 01, 2006

22-23/07/2006. Granit als Piris (2a part... i més). LA COLOMINA

DISSABTE:
Tal i com ha comentat la Laura, nosaltres vam pujar ben d'horeta carregats com a burros per poder aprofitar els dos dies. Em repetiré peró per si no ha quedat clar,...
Kali Gandaki: Via espectacular semiequipada. No feu cas d'algunes ressenyes que la marquen com a equipada ja que et jugues alguna galeta. Nosaltres vam baixar-nos de la R2 després de la mítica fisura de 6b (peleón, peleón) del segon llarg perqué no duiem tascons (necessaris per protegir una caiguda sobre repisa per caçar el primer espit del llarg 3r). Recomenable fer l'entrada per la variant de 7a (léase 4a, Ao (3p)) ja que el V original es força exposat. Molt recomenable, granit brutal (casi, casi el del Gran Capucin)


Ester prenent el sol a la repisa de la R2 després de suar de valent en el segon llarg









Cigrons amb xampinyons: Via de placa excepcional de 4 llargs de dificultat máxima de V+ (també peleón). Grau asequible i via equipada. Molt recomenable per combinar amb alguna altra. Llástima de les vies enxufades a dreta i esquerra a menys de un radi acceptable d'aquesta.
Jordi Palouzié afinant l'adheréncia en un pas de l'últim llarg de cigrons amb xampinyons (V+)

Palu, Jordi i Ester agafats in fraganti al cim del Pic de la Colomina

DIUMENGE:

Raiers al Peguera:Ens aixequem ben d'hora i en 2 hores curtes arribem al peu d'aquesta via. Fem només 4 llargs exigents (pel grau que marca la ressenya) que ens exigeixen buscar força el recorregut ( a vegades no evident). Abandonem la via al peu del ressalt final just a sobre el gendarme de la fotografia... No l'he acabat peró crec que es molt recomenable...!!!

l'esperó dels raiers


Jordi Palouzié a la r4. Aquí es va acabar la festa!

Al final del dia, i deprés de recollir les coses de vivac en un lloc allunyat del Parc Nacional ( sempre negaré haver fet vivac al parc) vam baixar a peu al parquing on, pels pels, vam poder trobar-nos amb tota la "tropa".