dimecres, de novembre 22, 2006

19.11.2006. Antiparques (St Gervàs)

Amb el Ferran V decidim anar a escalar aquesta via de la serra de st Gervàs. Tothom ens havia donat bones referències.
Anàvem amb el croquis de la guia del Pep Soldevila i la descripció que es fa allà és insuficient. El cas és que després de 3 hores de caminar ens plantem en una canal de baixada (pensant que era la de la Maroma) i anem fins al peu de l'escut vermell (pensàvem que estàvem a peu de via i estavem a 1h 30 caminant d'on voliem anar). El cas es que al final vam trobar la via però ja era massa tard per fer-la (vam escalar el primer llarg).


Resultat:

  • 8 hores de pateo de cotxe a cotxe
  • Aproximació complicada. Tenir en comte (si es ve de Viu de Llevata) que un cop siguem a l'ermita en ruïnes, hem d'agafar un corriol que s'enfil en direcció a una franja de roques i no deixar-lo fins que hem creuat un bosc i estem en uns plans, ja a dalt la carena. Des d'aquí ja es veu la bretxa que porta a la canal.
  • Vam veure una cantitat de roca verge i bona que fa espantar... Us ensenyo alguna foto.

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

A obrir vies a muerte, doncs! :D

Buff quines parets mes maques! :) Tinc ganes de fer aventuretes d'aquestes... pateos, trepades... bfff kina merda currar! (d'algo que no t'agrada)

dilluns, de novembre 27, 2006 3:59:00 p. m.  
Blogger Xavi said...

Llastima que no trobessiu el camí bo. La veritat és que costa una mica. A més, allà no hi va gaire gent i no està molt fresat (hi ha alguna fita però el camí és perdedor).
Val la pena tornar-ho a intentar perquè a partir del segon llarg hi ha unes plaques fantàstiques, molt ben assegurades i ja es fa tot en lliure. La vaig fer no fa gaire i ens va agradar molt. A més és impressionant la de paret i roca verge que hi ha per aquelles contrades.

dilluns, de novembre 27, 2006 10:08:00 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home